Bel voor een vrijblijvende afspraak op 0478 32 02 17
Bel voor een vrijblijvende afspraak op 0478 32 02 17
Onze aanpak

Wat kan u verwachten

Gratis offerte

Na een eerste contact kom ik ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen en te luisteren naar jullie wensen en verwachtingen. Aan de hand van de staat van de ondergronden bepaal ik een geschikte werkwijze om tot een resultaat te komen waarmee u als klant tevreden bent. Ik maak vervolgens vrijblijvend een offerte met een beschrijving van de werken en een correcte prijs!

Grondige voorbereiding

Een goede voorbereiding van de werken is onontbeerlijk. Daarom zorg ik er steeds voor dat de ruimte die wordt geschilderd degelijk wordt beschermd door het afdekken van vloer en niet te schilderen meubilair, stof wordt in de mate van het mogelijke vermeden door het gebruik van stofafzuiging etc… een goede voorbereiding is noodzakelijk om lang te kunnen genieten van een mooi en verzorgd schilderwerk.

Zelfwerkend patroon

U ontmoet mij bij de eerste kennismaking, ik voer de werken zelf uit en ik ben ook diegene die na de werken uw woning weer verzorgd achterlaat. Indien de grootte van het werk of de tijd het verplicht wordt er samengewerkt met andere schilders die ik persoonlijk ken en die volgens mijn gemaakte afspraken het werk uitvoeren, dit gebeurt enkel in samenspraak met de klant.
Enkel op deze manier kan ik garant staan voor mijn klanten en een tevreden klant is voor mij als schilder de beste reclame!

grijze verf roller op witte muur
witte verf ingieten